Länge sen sist och mycket har hänt

Tiden rusar iväg och helt plötsligt närmar man sig maj månad. April har varit full av pluggande, tentor som inte har blivit gjorde och som ska göras. Den ena ska göras nästa vecka och kommer inte bli lätt alls: dataanalys och statistik. Därefter kommer en omtenta i externredovisning, den gick åt skogen fullständigt. Att sitta o vända på blad efter blad och inte ens förstå uppgifterna är inte en skön känsla. Den ska göras om 12 maj och måtte den sitta då.
På hemmaplan har vi startat med sömntabletter till sonen för att kunna få till lite sömn iaf. Tyvärr så är pappan redan inställd på att lämna bort honom under hans veckor, själv har jag bestämt mig för att skaffa en extern assistent till hösten. Mycket för att lillasyster ska få mer egentid med mig och inte behöva styras av vad brorsan vill och inte vill. Lördagarna kommer därför bara vara fyllda med tjejmys.
 
Det händer även en del sorgliga saker i livet ibland och så har det varit här i april. En underbar liten tjej har gått och blivit en ängel i himlen. Livet har sin gång men det är givetvis en stor sorg och saknad för oss alla.
 
Nedräkningen har börjat: 2 veckor kvar till Alingsås crossfittävling och man börjar blir lite smått nervös. Nästa vecka blir det att träna ihop med min lagkamrat så vi ser vad vi kompletterar varandra i.
Snart helg vilket känns helt underbart, solen skiner dessutom så det kan inte bli bättre.