Jag ser liksom inte grejen med det hela....

Tjejer, tjejer, tjejer...vad är det som är så fel? Jag kan inte förstå tanken med att stärka det kvinnliga könet gentemot mannen när vi tjejer är så förbannat duktiga på att trycka ner varandra. Vi ska hålla samman o skapa jämställdhet i samhället, fast det är ju svårt när vi inte kan hålla ihop. När man hellre ser att den andra (tjej) misslyckas totalt än att hjälpa till o stötta så hon når sitt mål, ja då är vi fel ute.
 
Vi kan inte vara glada o stolta över en annan tjej om det innebär att man själv är sämre. Så fort det innebär att man själv inte är inblandad så går det bra, lovord hit o dit, gulledej o gullemej. Ja för att inte tala om finaste o goding.
 
Vi är väldigt duktiga!! På att snacka skit om andra tjejer istället för att se den andres positiva egenskaper eller styrka att våga sig på något man själv inte hade vågat. Är det att man är osäker, självisk eller bara inte kan unna  någon annan något bra? Jag tror att ju mer man lyfter andra och ger dem positiv feedback så stärker man sig själv.
Det är konstigt att man i en grupp tjejer hör massor av skitsnack men väldigt sällan handlar det om en kille.
 
Bitterhet är något av det fulaste jag vet, jag har varit en BF (bitterfitta) en gång i tiden o det var en sorglig tid. När man nu ser vilken glädje man kan ge andra genom push o stöttning inom alla olika områden blir man glad.
Jag tycker heller inte om när det tisslas o tasslas bakom ryggen, om man sagt eller gjort något omedvetet som sårat eller påverkat någon annan negativt så vill jag givetvis veta vad det är, för som sagt det är ju omedvetet.