Träningsvärk from hell

Hopp i galopp!! Shit vad ont jag har i min stackars kropp idag, syrran och jag körde på ordentligt igår på gymmet och det känns idag. Benen får jag mjölksyra i bara jag tänker tanken på att gå upp för en trappa, kliva in i bilen funkar men kliva ur?? Nix! Jag försökte få Nils att låna ut sin rulle idag till sin stackars mamma men det ville han inte utan bara skrattade åt mig när jag sa hur ont jag faktiskt har idag.
Nu har jag 2 vilodagar innan vi kör ett pass på fredag igen, sen löpning på lördag och avslutar veckan med att mjuka upp den gamla och stela kroppen på ett body balancepass.
 
Ja nu blir det ju strejk, så det är väl bäst att passa på att handla lite mjölk och frukt så man har, vet ju inte hur länge den kommer hålla på. Jag förstår inte vad problemet är, lönerna gick de ju med på och det brukar väl vara det som är svårast att komma överrens om. Ge dem vad de vill ha!
 
Nästa vecka blir det mycket jobb, börjar på söndag och kör fram t.om fredag. Men jag blandar upp det med mycket träning och eventuellt ett par glas vin på tisdag efter jobbet. Det är ju valborgsmässoafton och barnen är hos sin pappa. Lite sugen på att testa Clarion Post Hotel, verkar vara ett lugnt ställe och ett stort plus att man har nära till bussen hem sedan.
 
Vi har kollat lite på flyg till Barcelona i sommar, men rackarns vad dyrt och långa resor. Typ 3000:- och då kan man få flyga till Helsingfors för att sitta där och vänta i flera timmar innan man flyger vidare till Barcelona. Vi får ha lite is magen och hoppas att priserna sjunker till runt 1500-2000:- innan vi bokar. Men som vädret är just nu så vill man åka med en gång bara för att kunna få lite sol på näsan och energi, för nu går man på sparlåga.