Funkykidz

Mycket stök och bök på morgonen innan vi var färdiga för att åka till Millies dansuppvisning på Svenska mässan.
Vilken tillställning! Grymt imponerad av hela alltet. Och framför allt är jag superstolt över min dotter som dansade så bra. Efter uppträdandet var det dags för Danny att sjunga lite, det enda tråkiga var att han inte gjorde ngt annat än klev upp på scenen sjöng 3 sånger och sedan klev av. Barnen hade stora förhoppningar att få träffa honom, men icke. Trist att man redan som ung låter det stiga en över huvet. Ja menar hallåååå! Du kan väl träffa barnen innan eller vara den som delade ut rosorna till dem, men näää. Här kommer vi bojkotta alla dina låtar bara så du vet!
Jag och Millie stod framme vid scenen iaf när han sjöng, fast jag fick lyfta upp henne för annars hade hon inte sett ngt.

                                   

Efter dansen var det dags att säga hejdå för nu är det dags för en sk*tvecka igen. Nu börjar det bli svårt att hitta små projekt att fixa till de kommer hem igen.

Måste säga att Millie var helt otrolig på uppvisningen, hon har gått och varit så nervös hela veckan. Stumpan!
Men när det väl är dags så kliver hon upp på scenen och dansar utav bara h-vete och dessutom mkt bättre än de andra. Hon är tuff och kaxig och ska hela tiden vara den som syns mest. Det roliga är att hon är såå mkt kortare än alla de andra. Liten men tuff!

Höstens aktiviteter blir dans, igen och fotboll:)