I feel it in my fingers, I feel it in my toes...

Träningsvärken....den är överallt idag. Gott är väl det för då vet man att man verkligen tränat hårt.
 
Laddar inför en AW ikväll, det är bara jag som ska dricka men va fan det blir kul ändå. Däremot var det inte kul att stå ute i denna kyla o vänta på bussen imorse, ångrade starkt att jag inte tog min dunjacka.
 
Jag har nu fixat ett träningsschema som jag ska följa v6-13, efter det har jag gjort ett annat schema som ska gälla v13-20. Det ska bli intressant att se om det blir någon förändring om man kör samma maskiner med tunga vikter under X antal veckor för att sedan byta område. Tanken är att starta med givetvis en del löpning (varvet närmar sig) men armar och axlar under första perioden. Magen kommer vara med under båda perioderna då den behövs tränas upp ordentligt. Andra perioden blir det fokus på ben och rumpa.
 
På söndag ska jag mysa med Millie, vi ska gå på Frost. En härlig söndag med bio och en god fika innan jag lämnar henne till Michael igen. Längtar så!!!! Och på måndag kommer båda skruttarna hem igen, denna veckan har varit lång och jobbig trots att jag varit uppbokad med både  jobb, diverse träningspass och fika/lunch på stan. Ja jag har ju kommit på varför det varit så jobbigt denna gången och vet hur enkelt jag ska fixa det;)
 
Ha en skön fredag!